54 prosenttia tavoitteesta

Minulla on tavoitteena vähintään bongata kaikki viralliset lentopaikat Suomessa. Ihan pienimmille ultrakentille ei edes mopo-Cessnalla ole asiaa mutta yritän myös tehdä läpilaskun niin monelle kuin mahdollista. Homma tuskin tulee valmiiksi nyt opintojen aikana mutta tätähän voi jatkaa sitten vaikka työn ohessa.

Kenttien kartoittamisessa lentopaikat.fi-sivusto on ollut korvaamaton apu. Lentopaikat.fi:n sekä Wikipedian avulla olen laatinut taulukon projektin seuraamiseen ja tätä kirjoittaessani omassa taulukossani on bongattuna 49/91, eli 54 prosenttia Suomen virallisista lentopaikoista. Vähintään läpilasku on tehtynä 33 eri kentälle.

Ja koska tykkään väsätä tilastoja ja kuvaajia, ylläpidän myös karttaa valloituksistani. Huvinsa kullakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *