Toinen istunto: 11/14

ATPL-teorioiden toinen moduuli on nyt paketissa, kun Traficom lähetti pari tuntia istuntoni päättymisestä todistuksen läpäistyistä kokeista. Tällä kertaa vuorossa olivat AL, MnB, Perf, RNAV, OPS, VFR COM sekä IFR COM jotka menivät läpi vaihteluvälillä 86 – 100 %, keskiarvona 94 %. Koska kokeita oli tässä setissä yhteensä seitsemän, jaoin ne kahdelle päivälle mikä tuntui olevan hyvä ratkaisu.

Yksitoista ainetta (vasen pino) on jo läpäisty mutta kolmessa viimeisessä (oikealla) on melkein yhtä paljon luettavaa jäljellä.

EASA-kysymysten laatu näyttää menevän oikeaan suuntaan: niitä kaikkein typerimpiä knoppeja mitä harjoituspankeissa on näkynyt, ei osunut minulle yhtään. Vain parissa kysymyksessä oli jotain pientä valittamista huonon kieliopin tai epämääräisten sanamuotojen vuoksi mutta kokonaisuutena hyvin reiluja kokeita. MnB tuntui epäilyttävän helpolta ja siitä tulikin 100 % kun taas yleisesti helppoina pidetyt COM-kokeet tuntuivat kovinkin vaikeilta, ja molemmista näyttikin löytyneen pari satasentappajaa.

Aika mukava fiilis, nyt on jo 11 ainetta paketissa ja enää kolme (GNAV, MET, FPM) jäljellä. Kolmosmoduulin opiskelu alkaa saman tien – kuten kuvasta näkyy, on siinä melkein yhtä paljon luettavaa kuin kahdessa ensimmäisessä yhteensä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *