Lippis

Koululla oli tänään oppilaskokous, jossa on tapana käydä läpi opintoihin liittyviä yleisiä asioita. Kokouksen loppuvaiheilla puheenjohtajana toiminut koulutuspäällikkömme rupesi avaamaan isoa pahvilaatikkoa, johon en aiemmin kiinnittänyt huomiota vaikka olisi ehkä pitänyt – iso mysteerilaatikko koulun tai työpaikan yhteistapahtumissa tietää yleensä jotakin jännää.

Kaikille oppilaille jaettiin Salpauslennon logolla varustetut lippalakit, joissa on ohimolla brodeeraus First Solo – näitä on ilmeisesti tarkoitus jakaa jatkossa siinä vaiheessa, kun oppilas suorittaa ensimmäisen yksinlentonsa. 

Lakki on lähes tismalleen samaa sävyä kuin yli viisitoista vuotta mukanani kulkenut mainosreppu, jonka alkuperäisen mainostajan logon olen härskisti peittänyt ilmavoimien ohjaajakurssin hihamerkillä. Eräs kanssaopiskelija huomasikin, että nämähän sopivat hyvin yhteen kun väri on melkein sama – selässä on First First yksinlennon ja päässä Second First yksinlennon tunnukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *