Lähdön tunnelmaa, osa 2

Kokosin muuttokuormaa Helsingistä viimeksi marraskuussa, ja taas on kassit täynnä kampetta. Tällä kertaa kassit ovat vähän isommat kuin viimeksi, koska en ottanut vuokravarastoa Helsingistä – hukkasin kaikki väliaikaisiksi tarkoitetut huonekalut pois ja seuraavan kerran kun hankin asuntoa periferiasta on sen tarkoitus olla pysyvämpi työasunto, jossa myös muu perhe voi tarvittaessa yöpyä satunnaisesti. Eli sellainen ihan oikea asunto, johon ei raijata HOAS-kirppiksen tahraista työtuolia, puoliksi rikkinäistä jalkalamppua ja nitisevää sänkyä.

Edessä on pieni tauko ennen paria viimeistä simusessiota ja mittarikoulutuksen lentokoneella suoritettavaa osuutta, joiden jälkeen ATPL-teoriat alkavat virallisestikin. Tokihan niihin on jo hieman varaslähtöä tässä otettu, aineistoa kun on saatavilla monestakin lähteestä. ATPL-teorioihin kuuluu kolme lyhyttä lähiopetusjaksoa joiden välillä on aina useampi viikko itsenäistä opiskelua, joten seuraavaan puoleen vuoteen ei tarvitse viettää montaakaan yötä poissa kotoa.

2 kommenttia artikkeliin ”Lähdön tunnelmaa, osa 2”

 1. Terve, kiitos loistavasta blogista josta on ollut mukava lukea haaveiden muuttumisesta todeksi kovan työn kautta!
  Blogi antaa paljon tietoa, mutta myös lisää tiedonjanoa!
  Muutama kysymys olisi:
  Kumpaa suosit omassa opiskelussa, materiaalien lukua vai kysymyspankin käyttöä?
  Millaisella päivärytmillä pääsääntöisesti luet, kokoaikaopiskelijana vai töiden ohessa?
  Monessa erässä suoritat Trafin osakokeet?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *