Mitäs minä nyt teen?

Huh, mikä tunne! Tulin juuri Traficomilta, jossa suoritin IR-teoriakokeet eilen ja tänään – tulokset 89-100 % (ka. 93%) eli kaikki seitsemän ainetta menivät kerralla läpi.

Viimeiset neljä kuukautta ovat menneet tiukasti näihin sessioihin valmistautuessa joten nyt on oikeastaan vähän tyhjä olo, kun huomenaamulla ei tarvitse kirjautua Aviationexam.comiin ja ruveta naputtelemaan harjoituskysymyksiä läpi. Tulihan niitä sellaiset 11 000 kappaletta jo käytyäkin.

Ei lukeminen toki tähän lopu, seuraavaksi alan tutustumaan Piper Arrowin sielunelämään IR-lentovaiheen lähestyessä ja aika pian sieltä ovat myös massiiviset ATPL-teoriat tulossa vastaan. Nyt on kuitenkin yksi merkittävä virstanpylväs saavutettu minkä juhlistamiseksi ajattelin ottaa loppupäivän rennommin – ehkä vähän vain silmäillä Piperin ohjekirjaa, tai katsoa pari YouTube-videota aiheesta.

Yksi ajatus koskien aihetta “Mitäs minä nyt teen?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *