Odottavan aika on pitkä

Tämä viikko on mennyt kotona odotellessa Trafin kirjekuorta. Keskiviikkona oli jo oikea väriyhdistelmä postilaatikossa mutta lähettäjä olikin Verohallinto… keskisuuri pettymys. Päivät kuluvat teorioita lueskellen, sillä opiskeluhan on aina hyödyllistä.

Äärimmäisen positiivista tässä tauossa on, että pystyn viettämään ainakin viikon yhteen menoon kotona – perhe arvostaa. Päätin jo, että vaikka odotettu kirje tulisi tänään niin en lähde enää tällä viikolla Helsinkiin, keli näyttää aika huonolta ja viikonlopuksi on suunnitelmia joten katsotaan uudestaan maanantaina.

Pieniä vieroitusoireita tässä kyllä on jo näkyvillä, Facebookissa vastaan tulevia ilmailuvideoita tulee katsottua huomattavasti tiheämmin kuin lentokauden aikana.

Päivitys: lupakirja tuli postissa pari tuntia tekstin julkaisun jälkeen. Sään salliessa lähden maanantaiksi Helsinkiin kärkkymään ensimmäisiä PIC-lentoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *