Illaksi kotiin

Finnairin vanha slogan on kaikessa yksinkertaisuudessaan mainio – lentämällä pääset nopeammin perille ja voit autoilun tai junailun sijaan viettää aikaa miten mieluiten haluat. Logiikka osuu hyvin liikennekoneilla matkustamiseen, jolloin Helsinki on lähempänä Rovaniemeä kuin Oulu. Mopo-Cessnallakin Illaksi kotiin onnistuu, kunhan lähdet liikkeelle jo aamupäivällä.

Esikoisen piirtämällä konetyypillä ehtisi vähän nopeammin.

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, sain koululta koneen lainaan kotikentälleni Rovaniemelle ja pääsen tekemään PIC-harjoittelua nyt täältä. Yöt omassa sängyssä ja perhettä näkee päivittäin muutenkin kuin kännykän ruudulla, kyllä kelpaa! Lensin eilen Malmilta Kokkolan kautta Rovaniemelle (blokkiaikaa yhteensä 5 tuntia 25 minuuttia) ja seuraavat pari viikkoa kuluvat siis kotimaisemia katsellen, kunhan vain säät sallivat avitaatiotoiminnan.

Tänään on sen luokan tymä päällä, että juuri nyt ei ole asiaa edes laskukierrokseen. Elättelen pientä toivoa, että illemmalla pääsisi vähän pärräämään jos sää tuosta aukeaisi mutta jos tänään ei tärppää niin huomenna on uusi päivä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *