Hyväksytty suoritus

Keliä piti odotella muutama tunti mutta ennuste piti paikkansa ja iltapäivällä taivas aukesi. Paikalleen unohtunutta pyöräpukkia (Eka. Kerta. Ikinä.) lukuun ottamatta lentokoe meni aika mukavasti, parantaa voi aina mutta mikään osio ei jäänyt hirveästi harmittamaan. Hallille päästyämme tarkastuslentäjä onnitteli hyväksytystä suorituksesta ja lähti papereiden täyttämisen jälkeen samalle keikalle kurssikaverini kanssa (joka kuulemma myös läpäisi).

Toimistolta touhutaan meidän paperit maanantaina Trafille ja sen jälkeen alkaa pakkoloma lentämisestä, kunnes lupakirja tulee postissa ja kauan odotettu itsenäinen harjoittelu eli PICitys voi alkaa.

Itse istun nyt junassa Rovaniemelle, arvioitu matka-aika on karvan alle 12 tuntia ja koska makuupaikat oli myyty loppuun, edessä on pitkä yö sinisessä nojatuolissa. Olipa onneksi sen luokan päivä, että hymy ei näin vähästä hyydy. Kun pahvi aikanaan tulee postissa niin sään salliessa lähden taas seuraavalla junalla Helsinkiin.

PIC-lentojen kanssa ensimmäinen tavoite on kerätä 50 tuntia ennen mittarilentojen alkua (keväällä), minkä pitäisi onnistua aika helpostikin kun aikaa on varsin paljon. Todennäköisesti kelit muuttuvat aika pian teoriapainotteisiksi mutta toivottavasti tässä ehtii edes muutaman lennon käydä ennen sitä, ja kevättalvella sitten loput.

Koulutuksen ensimmäisen isompi virstanpylväs on nyt saavutettu. Saapas näkee, kuinka nopeasti Kusti polkee.

Yksi ajatus koskien aihetta “Hyväksytty suoritus”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *