Muuttokuorma käsimatkatavarana

Hyppään aamulla lentokoneeseen ja koska ensimmäinen ohjelmanumero on avainten haku HOASin toimistolta keskustasta, pakkaan mukaan vain kriittisimmät tavarat joilla selviää ensimmäisestä viikosta.

Sänky, pöytä ja työtuoli on hankittu tulevilta naapureilta. Tyynyn ja peiton tilasin verkkokaupasta, ne odottelevat noutajaansa lähipostissa. Syömiset hoituvat alkuvaiheessa luolamiestyylillä suoraan purkista, joten vaihtovaatteiden lisäksi mukana ovat vain juoksuvehkeet sekä tietokone.

Tällä varustuksella ensimmäinen viikko voi olla aika primitiivinen elämys. Helsingissä on tarkoitus oleskelun sijaan opiskella, joten ylimääräiset mukavuudet olisivatkin vain turhaan kilpailemassa huomiosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *