Ensimmäiset ensimmäiset

Ensimmäinen yö opiskelutukikohdassa sekä pari ensimmäistä koulupäivää ovat jo takana ja nyt niitä ensimmäisiä vasta rupeaakin tulemaan – ensimmäisiä tunteja milloin mistäkin oppiaineesta, ensimmäinen reissu viikonlopuksi kotiin, ensimmäiset tentit, ja reilun kuukauden päästä myös ne ensimmäiset lennot.

Teoriaopettajamme aloitti toisen koulupäivän kertomalla, että tänään käsiteltävä aihe (ilmailulaki) on kaikista kuivin juttu koko lentäjäkoulutuksessa. Tuntui siltikin kiinnostavammalta kuin yksikään luento yliopistoaikana, joten fiilis jatkoa ajatellen on erittäin jees. Voisin jopa sanoa, että aivan käsittämättömän siistiä olla juuri tässä, tehdä juuri näitä juttuja.

Asettuminen uusille nurkille sujuu ihan hyvin, löydän jo ilman karttaa lähikauppaan ja oma rappu rupeaa näyttämään tutulta. Huone on askeettinen ja sellaiseksi se jääkin – study, eat, sleep, repeat on Helsingissä vietettävän ajan motto.

Nyt pikku lenkille ja sen jälkeen kertaamaan päivän opintomateriaaleja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *